nie chce nic mowic ale takie cos powinno byc standardem w nowych grach :D gdybym mial grac w Left 4 Dead i wiedziec za kazdym razem gdzie bedzie dany zombiak gra szybko by sie znudzila :D
nie chce nic mowic ale takie cos powinno byc standardem w nowych grach :D gdybym mial grac w Left 4 Dead i wiedziec za kazdym razem gdzie bedzie dany zombiak gra szybko by sie znudzila :D
Akurat L4D jest tutaj złym przykładem bo to zupełnie inna forma rozgrywki (bez jakiejś większej fabuły oraz scenariusza).
_________________ The enemy of your enemy is your friend...
Aliens vs Predator
Wysłany: 2009-02-23, 00:13
neoXs napisał/a:
Akurat L4D jest tutaj złym przykładem bo to zupełnie inna forma rozgrywki (bez jakiejś większej fabuły oraz scenariusza).
Pewny? Przyjzyj sie ile czasu autorzy poswiecili na przeanalizowanie wszystkiego - na ich blogu lub zagrac level z komentarzami. Chwala sie oni ponad 1500 wariacji zombiakow i praktycznie nieograniczona kolorystyka wystepujacych w grze samochodow ;)
Pewny? Przyjzyj sie ile czasu autorzy poswiecili na przeanalizowanie wszystkiego - na ich blogu lub zagrac level z komentarzami. Chwala sie oni ponad 1500 wariacji zombiakow i praktycznie nieograniczona kolorystyka wystepujacych w grze samochodow ;)
Bardziej mi chodziło oto, że L4D gra się daną mapę xxx razy i musi być tam zróżnicowanie. Natomiast w Necrovision czapeczka żółta czy czerwona nie ma aż takiego znaczenia, fajny dodatek ale nie podstawa. Ja oczywiście jestem zadowolony z faktu, iż takie coś zrobiliście ale jakby nie byłbym załamany jeśli zostałoby to pominięte ;)
Po prostu każdy niemiec u nas ma dla kilku wersji mundurów (ktore nie są losowo) - kilka rodzajów hełmów, kilka rodzajów twarzy i jeszcze jakieś dodatkowe pierdoły (które są losowane). I tyle sztuki ;]
dla mnie bardziej liczy się radocha z gry niż takie bajery. ale ja to już mój problem że jestem nieuleczalnie chory na punkcie gier z taaaaaaką brodą i mogę żyć bez tych wszystkich nowinek
_________________ Better to die for the NVN Forum than live for yourself
To to jest nowinka? ;] W zasadzie to było proste i szybsze do zrobienia, niż definiowanie w którym miejscu jaki koleś ma mieć ryj, a jaki hełm. Tak jest po prostu z automatu losowo i po sprawie :)