Mam ogromną prośbę do adminów forum =] Dopiszcie do limitu nieprzeczytanych wiadomości na forum jeszcze jedno zero bo 100 to trochę mało i nie każdy może kilka razy dziennie odwiedzać forum :)
Rzecz jest trochę wkurzająca gdy ma się troszkę czasu poczytać co tam userzy napisali i logując się na forum widzę informacje ile postów wcięło z przydatnej rzeczy jaką jest Zobacz posty nieprzeczytane =]
yyy nie chce ci docinac ale po co to piszesz? bo jak narazie to wlasnie tym postem robisz niepotrzebny offtopic.
jesli chcesz nabijac posty ok ale rob to w normalny sposob a nie piszac "byle zeby bylo"
Też nie mogłem nie odpowiedzieć na tego posta. Nie wiem po jakiego dzwona to napisałeś - to zwykły spam/nabijanie postów. BTW: śmieszy mnie to, że wiele osób tutaj siedzi jakieś trzy tygodnie i ma ze 20 postów, a ty się zarejestrowałeś wcozraj i masz 44 Oo
Przepraszam, ale naprawdę wkurza mnie nabijanie postów
Limit został zwiększony do 300 postów. Na chwilę obecną forum dopiero co nabiera prędkości ale gdy już zacznie osiągać rozmiary jak na fear.org.pl to zaczyna się powoli dławić kiedy to kilkaset ludzi robi się nieaktywnych, baza informacji rośnie a serwer z czasem szaleje ;) Tu nam raczej to nie grozi ale wydajność jest najważniejsza. Będziemy przypatrywać się temu zjawisku.
_________________ The enemy of your enemy is your friend...
Aliens vs Predator