Wysłany: 2009-04-19, 16:00 Rewolucja na Twojfutrzak.pl
Nie tak dawno zapowiadaliśmy aktualizacje naszego portalu. Dzisiaj z radością możemy ogłosić, że proces ten został zakończony. Witamy na odświeżonej wersji TwojFutrzak.pl. Zmiany są duże żeby nie powiedzieć gigantyczne, począwszy od liftingu szaty graficznej po całkowitą modernizację systemu portalu.
Lista zmian:
* niezalogowani użytkownicy mogą przeglądać większość zasobów portalu
* dodanie funkcji czatu (możliwa rozmowa on-line z przyjaciółmi i nie tylko), rozmowa jest zapisywana w Twoim podręcznym archiwum,
* zastosowano rozbudowane kategorie grup,
* dodano plikownie, w której będziemy zamieszczali jak sama nazwa wskazuje futrzakowe pliki,
* dodano moduł konkursów,
* dodano moduł ogłoszeń,
* dodano moduł spisu weterynarzy,
* dodano moduł albumów (teraz swoje zdjęcia będziesz mógł(a) segregować w poszczególne albumy),
* usprawniono moduł publicystyki,
* zmodyfikowano układ portalu oraz szatę graficzną,
* dodano system logów czynnościowych (możesz zobaczyć co się działo od Twojej ostatniej wizyty na twojfutrzak.pl),
kolejna strona w stylu pokaz cos swojego? x) patent dobry mozna zarobic :P no w sumie co ja mialbym dac? zolwia ktory ciagle spi czy kota ktory wyglada jak:
:P
Niby tak. Ale chciałem 2 projekty niezwiązane z grami zrobić (jeden to futrzak a o drugim dam znać soon ;) ). Oskryptowanie przeszło wiele zmian i poprawek mojego autorstwa, grafika jest w całości moja tak więc, aż tak łatwo z tym nie było ;)
Ogólnie szlag mnie trafia jak widzę co niektóre projekty na gotowym cmsie, gotowym szablonie i jazda.... co gorsza czasami tego typu rzeczy chwytają i mają się znacznie lepiej niżeli autorskie prace :| No ale cóż takie życie - liczą się efekty ;)
Mixer napisał/a:
no w sumie co ja mialbym dac? zolwia ktory ciagle spi czy kota ktory wyglada jak:
Taaaak, Pochwal się nim ;) Zawsze w jakiś sposób pomożesz mi rozwinąć projekt :)
_________________ The enemy of your enemy is your friend...
Aliens vs Predator