Oficjalny Polski Fansite Necrovision Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Rewolucja na Twojfutrzak.pl
Autor Wiadomość
neoXs 
Administrator
Community Manager

Wysłany: 2009-04-19, 16:00   Rewolucja na Twojfutrzak.pl

Nie tak dawno zapowiadaliśmy aktualizacje naszego portalu. Dzisiaj z radością możemy ogłosić, że proces ten został zakończony. Witamy na odświeżonej wersji TwojFutrzak.pl. Zmiany są duże żeby nie powiedzieć gigantyczne, począwszy od liftingu szaty graficznej po całkowitą modernizację systemu portalu.

Lista zmian:
* niezalogowani użytkownicy mogą przeglądać większość zasobów portalu
* dodanie funkcji czatu (możliwa rozmowa on-line z przyjaciółmi i nie tylko), rozmowa jest zapisywana w Twoim podręcznym archiwum,
* zastosowano rozbudowane kategorie grup,
* dodano plikownie, w której będziemy zamieszczali jak sama nazwa wskazuje futrzakowe pliki,
* dodano moduł konkursów,
* dodano moduł ogłoszeń,
* dodano moduł spisu weterynarzy,
* dodano moduł albumów (teraz swoje zdjęcia będziesz mógł(a) segregować w poszczególne albumy),
* usprawniono moduł publicystyki,
* zmodyfikowano układ portalu oraz szatę graficzną,
* dodano system logów czynnościowych (możesz zobaczyć co się działo od Twojej ostatniej wizyty na twojfutrzak.pl),

Sprawdź sam: www.twojfutrzak.pl

-------------

A więc tak oto i specjalnie przygotowany user bar:

Jego bbcode wyglądana następująco:

Kod:
[url=http://www.twojfutrzak.pl][img]http://twojfutrzak.pl/futrzak_bar.gif[/img][/url]

Wszystkim, którzy przylepią sobie na różnych forach ten znaczek bardzo dziękuje :*

-------------

Aha bo tak spotkałem się z pytaniami czemu reklamuję na swoich forach Futrzaka... już odpowiadam - bo to także serwis mega autorstwa ;)

Forrestal 
TheFarm 51

Wysłany: 2009-04-20, 23:10   

Cytujaca taka anegdote:

"What the fuck is WTF?"

Nie zebym mial cos przeciwko ale reklamowanie zielonego portalu na krwisto ciemnym forum necro troche nie w desen jest. Buahahaha :mrgreen:

neoXs 
Administrator
Community Manager

Wysłany: 2009-04-21, 00:26   

Forrestal napisał/a:
Nie zebym mial cos przeciwko ale reklamowanie zielonego portalu na krwisto ciemnym forum necro troche nie w desen jest. Buahahaha :mrgreen:

Bo trzeba mieć fantazje ;) :P Poza tym widzisz zaciekawiło to Ciebie a to już coś ^^

Mixer 
Ocalały

Wysłany: 2009-04-22, 20:47   

kolejna strona w stylu pokaz cos swojego? x) patent dobry mozna zarobic :P no w sumie co ja mialbym dac? zolwia ktory ciagle spi czy kota ktory wyglada jak:
:P

neoXs 
Administrator
Community Manager

Wysłany: 2009-04-22, 21:05   

Mixer napisał/a:
patent dobry mozna zarobic :P

Niby tak. Ale chciałem 2 projekty niezwiązane z grami zrobić (jeden to futrzak a o drugim dam znać soon ;) ). Oskryptowanie przeszło wiele zmian i poprawek mojego autorstwa, grafika jest w całości moja tak więc, aż tak łatwo z tym nie było ;)

Ogólnie szlag mnie trafia jak widzę co niektóre projekty na gotowym cmsie, gotowym szablonie i jazda.... co gorsza czasami tego typu rzeczy chwytają i mają się znacznie lepiej niżeli autorskie prace :| No ale cóż takie życie - liczą się efekty ;)

Mixer napisał/a:
no w sumie co ja mialbym dac? zolwia ktory ciagle spi czy kota ktory wyglada jak:

Taaaak, Pochwal się nim ;) Zawsze w jakiś sposób pomożesz mi rozwinąć projekt :)

M'cin 
Stały Bywalec
Stolp

Wysłany: 2009-04-22, 22:21   

ja na początku myślałem, że chodzi o to g... na komórki typu "potrząśnij a futrzak prawdę ci powie". na szczęście się myliłem. uffff ;-)

neoXs 
Administrator
Community Manager

Wysłany: 2009-04-23, 01:46   

M'cin napisał/a:
ja na początku myślałem, że chodzi o to g... na komórki typu "potrząśnij a futrzak prawdę ci powie". na szczęście się myliłem. uffff ;-)

Ahahaha :D masz u mnie plusa ;)

Odpowiedz do tematu